Принц Хари отнесе много критики от бившия китарист на "Oasis" Ноел Галахър

Принц Хари отнесе много критики. 53-годишният бивш китарист на "Oasis" Ноел Галахър разкритикува 36-годишния принц Хари и 39-годишната Меган Маркъл за дейността им след оттеглянето от кралските ангажименти и "Мегзит". Той добави, че няма представа как някой може да приеме Хари "на сериозно". "Той е просто откачено малко дете", каза Галахър в интервю за подкаста на "Мат Морган". "Изобщо не обичам светци и въображаеми благодетели. Те ме ядосват", каза още той за принц Хари. Музикантът саркастично отбеляза, че съжалява за Елизабет Втора и други членове на кралското семейство, тъй като въпреки цялото им богатство животът им не е толкова разкошен, защото "не могат да правят това, което искат".

"Мръсен" език

"Какъв ужасен ш*бан живот трябва да водят, това е просто постоянна служба. Скучно - да прекараш цял ден в Бъкингамския дворец и да правиш адски скучни глупости", каза Ноел, щедро подправяйки речта си с "мръсен" език.

Изгодна сделка

Интервюто с Галахър дойде малко след като беше разкрито, че Меган Маркъл и принц Хари са подписали изгодна сделка за подкаст със Spotify за около 30 милиона британски лири (над 40 милиона долара).

Създаване на бизнес империя

И това се разглежда от експертите като голяма стъпка към създаването на бизнес империята на херцога и херцогинята на Съсекс в САЩ. Хари и Меган ще записват подкаста на Archewell Audio - заглавието се отнася до благотворителната фондация на двойката и едногодишния им син Арчи. [caption id="attachment_652633" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари понесе остри критики от бившия китарист на група "Oasis" Ноел Галахър сн. Инстаграм/ sussexroyal Принц Хари понесе остри критики от бившия китарист на група "Oasis" Ноел Галахър сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Очаква се дебютното издание на проекта да излезе в края на годината и да бъде синхронизирано с новогодишните празници. Кой ще бъде първият гост на подкаста все още не е уточнено, предават от tialoto.bg.