Това е краят за Меган Маркъл

Плановете на кралското семейство не включват нейното присъствие във „фирмата“
0

Плановете на кралското семейство не включват нейното присъствие във „фирмата“

Оказва се, че това е краят за съпругата на принц Хари – Меган Маркъл. Тя вече не е част от британското кралско семейство. Очевидно за нея вече няма път назад към кралската фамилия на Великобритания.

Меган Маркъл
Плановете на кралското семейство не включват нейното присъствие във „фирмата“

Когато Меган Маркъл стана част от британското кралско семейство, по-голямата част от обществеността я приветства като жената, която направи щастлив любимеца им – принц Хари. И като човека, станал „глътка свеж въздух“ за кралското семейство.

Мнозина се надяваха, че Хари и Меган ще се превърнат в харизматична двойка, която ще издигне престижа на монархията на ново ниво.
Никой обаче не предполагаше, че херцозите на Съсекс ще използват влиянието и харизмата си като двойка побеснели бобри – за да гризат краката на трона на британската монархия.

Бившият личен секретар на покойната принцеса Даяна – Патрик Джефсън също коментира напрежението около Меган Маркъл и принц Хари. Припомняме, че то възникна, след като двойката реши да се откаже от изпълнението на кралските си правомощия и да заживее в САЩ.

Джефсън работи с Даяна от 1988 до 1996 година, а преди известно време написа книгата „Факторът Меган“. В нея той разказва за отношенията на американката с членовете на кралското семейство.

Последните действия на херцогинята разкриват окончателното й дезертиране от кралското семейство

„Кралското семейство вече няма планове за присъствието на Меган Маркъл във „фирмата“, никакви цели не се свързват с нея“, казва Джефсън в интервю за „Mail On Sunday“.
„Последните действия на херцогинята на Съсекс означават, че тя окончателно е дезертирала от кралското семейство. Разбира се, херцозите на Съсекс винаги ще бъдат кралски особи, но съществуването им вече няма да играе никаква роля в кралското семейство“, добавя той.
По думите му, двамата вече не значат нищо за кралица Елизабет II и останалите членове на знатната фамилия.

„Принц Хари и Меган тръгнаха по своя път – с купуването на „малко“ уютно имение в Санта Барбара за 11 милиона паунда; с приемането и подкрепата на избирателната политика на САЩ; с косвеното одобрение на книгата, която позори всички техни роднини…
Това е необратим път. Меган Маркъл никога няма да служи на кралицата и страната“, подчертава той.

Говорейки за „път назад“, Дефсън обаче има предвид само Меган Маркъл. Моментът „възможно ли е принц Хари да се върне в кралското семейство“ той деликатно оставя извън скоби.

В същото време Патрик Джефсън смята, че Меган не трябва да бъде обвинявана лично за всичко, което се е случило и се случва в момента и че цялата тази история изисква внимателно проучване.
Изводът обаче е направен: за американката няма път назад. Британското кралско семейство няма да я приеме отново, пише jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.