Дилара Аксюек (Ипек от „Завинаги“) върти любов с… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двамата бяха изловени да се натискат на публично място

Актрисата Дилара Аксюек, известна на българските зрители с ролята й на Ипек от „Завинаги“, върти любов с доста по-млад от нея мъж.

Запознати издават, че мъжът до Дилара Аксюек е не кой да е, а Онур Бай (Текин от „Опасни улици“). Двамата са една от най-одумваните арт двойки в южната ни съседка в момента.

Дилара Аксюек

Двамата бяха изловени да се натискат на публично място

Преди време бдителни папараци засякоха актрисата, която е на 33, да се целува с 24 годишния младок. Те бяха изловени в заведение в централен квартал на Истанбул.
Дилара Аксюек шокира пуританската турската общественост най-вече с това, че новото ѝ гадже е с цели 9 лета по-малко от нея.

След като Онур и кака му Дилара бяха снимани как се натискат на публично място, те вече открито демонстрират любовта си.
„Обичаме се и не виждам какво лошо има в това да си го показваме“. Това коментира госпожица Аксюек, след като кадрите бяха публикувани в турски таблоиди и интернет сайтове.

Преди новата си изгора Онур, красавицата имаше връзка с друг известен актьор – Джейхун Менгироолу (Дениз от „Твоят мой живот“). Връзката им продължи 5 години.
През 2018 г. двамата дори си купиха къща близо до известния истанбулски площад „Таксим“ и заживяха заедно.

След като този юли се разделиха, продадоха общия си дом чрез агенция за недвижими имоти, пише „Труд“.
В интервю от 2013 г. актрисата твърдо заявява, че не вярва в любовта. Смята, че ако започне романтична връзка, няма да има време за професионалните си ангажименти. Твърди, че предпочита самотата и не желае да допуска някой до себе си.

По всичко изглежда, че Дилара Аксюек отдавна вече не мисли така, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар