Ти да видиш: Певицата Рита Ора си хареса къща в пернишко село! (виж тук)

Ти да видиш: Певицата Рита Ора си хареса къща в пернишко село! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Рита Ора ще става нашенка, че и в Пернишко!

Британската изпълнителка Рита Ора си харесала къща в Пернишко. Именно там се състояли снимките към новия й клип, разкриха източници от екипа й.

Рита Ора

Рита Ора може да стане перничанка

Изпълнителката на хитовете „Hot Right Now“ и „Poison“ остана точно 4 денонощия на родна земя. Всеки един от четирите й снимачни дни е бил на различно място.

Най-голям интерес предизвика появата й на Бузлуджа, но е снимала кадри на други любопитни места, като пернишко село и полето край него.

Именно този район й е напомнил за родната й къща в Косово и затова е държала да заснеме кадри там. Последният снимачен ден пък е бил в лъскав столичен хотел в центъра на София. Звездата обаче не остана у нас за коледните празници, пише вестник „Телеграф“.

Сестрата на певицата Елена Ора, която я е придружавала у нас, разкри в социалните мрежи, че двете вече са в Дубай и най-вероятно там ще прекарат Коледа и Нова година.

Една от причините да не се прибере сега директно в Англия, където е отраснала, вероятно е задължителната карантина от 10 дни, която трябва да изкара.

Освен това тя изглежда е сърдита, задето я глобиха с 10 000 паунда, че е нарушила мерките и е направила парти за 30-ия си юбилей в ресторант, въпреки че по-късно официално се извини и нарече постъпката си „непростима грешка“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар