Инцидент със снахата на Васил Божков

Гласувайте за статията

Не крие, че напрежението напоследък й идва в повече

По всичко личи, че каръкът не спира да съпътства роднините на Васил Божков.

В последните дни на 2020 г. снаха му Ива призна, че е изживяла една от най-кошмарните седмици в живота си. През въпросната седмица напрежението ѝ дошло в повече и буквално била на ръба.

Васил Божков

Не крие, че напрежението напоследък й идва в повече

След като баща ѝ Стефан Софиянски бе приет в болница „Токуда“ след усложнения от коронавирус и изписан няколко дни по-късно, Ива и мъжът ѝ Антон преживели и битов кошмар. Луксозният апартамент в столицата, в който двамата живеят заедно със своите деца Васил и Мая, едва не изгорял. За щастие, екстремната ситуация била овладяна своевременно и сериозни щети нямало.

Въпреки това цялата фамилия на Васил Божков била шокирана и изплашена. Едновременно с това снахата на забягналия в Дубай олигарх с 19 обвинения Васил Божков призна в откровен разговор с последователите си в социалните мрежи, че ѝ тежи, че е безработна и нито една телевизия не проявявала интерес към нея.

Ива обаче заяви, че не мисли да сменя амплоато и все още искала да се занимава с журналистика, но под различна форма. В момента тя подготвяла самостоятелен проект, който щяла да развива в онлайн пространството. На въпрос от свой последовател дали обмисля да замине извън страната тя бе категорична: „Имам много проблеми в България, повече, отколкото предполагате, но няма да бягам в чужбина!“.

Напоследък ежедневието й е запълнено основно с грижи за децата

Снахата на Божков разкри, че ежедневието ѝ, откакто е напуснала Нова телевизия, основно било запълнено с грижи около децата ѝ. В момента тя им помагала с онлайн училището. Макар да стояла почти 24 часа вкъщи, животът ѝ съвсем не е като на типична домакиня. „През ден у дома идва жена, която да ми помага“, похвали се Ива, която не смогвала да се справя с домакинските си задължения.

Личната прислужница на сина и снахата на Васил Божков се грижела не само за изрядната чистота в жилището им, но и за блюдата на трапезата им. 33-годишната щерка на бившия кмет на столицата сподели, че можела да готви само 2 неща: баница и филия с лютеница.

Именно затова се налагало страничен човек да приготвя храната им. Освен на домашната помощница тя разчитала и на помощта на двете баби. По-често се отзовавала нейната майка Алиса. Причината за това е, че първата жена на Васил Божков, от която е синът му Антон – митичната Мая, живее предимно в Лондон и не се задържа задълго на територията на родината, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар