Мария Игнатова тропна с крак и заяви категорично, че…

Тя е категорична в решението си
0

Тя е категорична в решението си

За никого не е тайна, че Мария Игнатова е влюбена до уши в журналиста Ивайло Нойзи Цветков.

Въпреки това се оказва, че тя въобще не обмисля варианта да го дари с дете. Тв водещата твърдо е заявила пред приятелки, че не иска повече хлапета и няма намерение да става майка за втори път.

Мария Игнатова
Тя е категорична в решението си

Не е тайна, че Мария Игнатова има син от властелина на нощна София Петко Димитров. Блондинката е категорична, че техният Виктор е най-хубавият подарък в живота й. Въпреки това няма желание да сменя памперси отново.
Още повече точно сега, когато се завърна в телевизионния ефир с гръм и трясък като водеща на „Папараци“.

Колкото и да е влюбена в Нойзи, Мария Игнатова била категорична, че не желаела да има дете от него. Тя обаче бърза да подчертае, че причината за решението й далеч не е защото не го обича достатъчно. Тя не искала бебе и от Димитър Рачков, припомнят нейни колеги.

Според слуховете именно това е една от причините с комика да се разделят. Рачков също има един син. Въпреки това, той имал огромно желание да стане баща поне още веднъж.
И ако днес водещият на „Като две капки вода“ се надява настоящата му половинка – моделката Анита Димитрова да го дари с бебе, то Мария е попарила мераците на възлюбения си за общ наследник, пише pik.bg, позовавайки се на информация на столичен таблоид.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.