Ето го дома на Боби от „Фермата“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Вече се е върнал към нормалния ритъм на живот

Вероятно мнозина се питат какво се случва с участниците от „Фермата“ (сред които бе и Боби) след края на риалитито.

Преди няколко дни Би Ти Ви включи Боби на живо от дома му в град Летница в предаването „Тази сутрин“.
Основната цел на включването бе Боби да разкаже как минават дните заедно със семейството му – неговата съпруга и двете му дъщери.

 Боби

Всекидневната стая в дома на Боби

От думите му стана ясно, че той вече е влязъл в обичайния си житейски ритъм. Става около 7 ч. сутрин и до 7.30 ч. най-късно е тръгнал за работното си място. За никого не е тайна, че той издържа семейството си чрез строителни дейности. Боби има строителна фирма, в която и самият той работи като такъв.

Боби

Стената, на която са окачени скъпите му спомени от „Фермата“

Репортерката отбеляза, че семейството на Боби я е посрещнало с кафе и много приятно настроение, което несъмнено й е направило впечатление.

Боби

Съпругата на Боби

Голямата дъщеря на Боби – Магдалена разкри, че е стискала палци по време на битките. Разминаване между съпругата и голямата му дъщеря обаче се получи на въпроса „Имало ли е моменти на притеснение?“. Докато Магдалена разкри, че не са липсвали такива, съпругата му бе категорична: Ние знаем, че той може и е точно такъв, какъвто се представи във „Фермата“.

Боби

Къщата на Боби

Боби заяви, че е бил изцяло себе си. Не скри надеждата си да е докоснал хората именно с това, че е истински. „Който разбрал, разбрал, който не, здраве да е“, категоричен е той.

Боби

Собственоръчно изградения тренировъчен център, където се е упражнявал за финала

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар