Астроложката Алена: Иде година на глобална промяна!

Гласувайте за статията
Светлана Тилкова-Алена направи прогноза за 2021 година

„Трудна, проблемна, и агресивна“ – така определя 2021 година астроложката Алена в интервю за в. „Уикенд“.
„Дали ще е положителна и възходяща, или негативна и низходяща, изпълнена с хаос и протести, зависи единствено от решенията и действията на хората в личен и делови план, от начина, по който се гласува на парламентарните избори. Важното е да се знае, че 2021 дава отражение върху следващите 9 години от календара. Изборният ден е кръстопътят – каквото изберем, това ще живеем. Както се казва, съдбата е в наши ръце“ – твърди в интервюто Алена.

„След време ще делим битието си на преди и след появата на Ковид-19. Коронавирусът вече промени хората навсякъде по света. Изкара на повърхността и злината и добротата на българина. Повечето избраха агресията, за да отстояват правата си, без да се интересуват, че погазват правата на неагресивните“ – споделя астроложката.

Попитана какво е мнението й за „Отровното трио“, Алена отговаря: „За мен тези 3 същества олицетворяват всичко най-отблъскващо – до погнуса, омерзение и отвращение. Дали Създателят е техният творец, не знам. И да са алчни за власт, астрологичните аспекти ни разкриват, че тримата ще си останат с мечтите“.

За политическита амбиции на Слави Трифонов Алена споделя: „Горката България, ако Слави Трифонов и партията му са алтернативата на политическото управление у нас! Българинът, колкото и да е емоционално пристрастен, когато гласува, не е масово оглупял от омраза, за да позволи на един човек, излъчващ омраза към всичко, видима и потискаща дори от телевизионния екран, да твори бъдещето му. Дори и да успее да събере около себе си всички мразещи някого или нещо, участието на Слави в политическия живот на България ще е провал“ – твърди Алена.

Алена не дава никакви политически шансове на Отровното трио и Слави

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар