Приятели на Кейт Мидълтън разкриха другото лице на херцогинята, което само най-близките й познават

Кейт Мидълтън е от жените, на които голяма част от дамите се възхищават и искат да подражават. Или поне на публичния й образ, който наблюдаваме и следим как се променя в последните 10 години, в които е съпруга на принц Уилям. Но, както всички други популярни личности, и херцогинята на Кеймбридж има и друго лице - това, което само най-близките й познават. А в новия брой на списание "People" са публикувани разкрития и признания, които да ни помогнат да сглобим и този пъзел.

Нормален и обикновен дом

Според приятел на Мидълтън, пожелал анонимност, тя се чувства най-добре, най-спокойна, когато е у дома - независимо дали говорим за двореца Кенсингтън или имението в Норфолк. Техният дом с Уилям е напълно "нормален и обикновен", с тичащи навсякъде деца, които бутат всичко. Няма място за преструвки и протокол. Ако на официални събития сме свикнали да виждаме Кейт винаги с перфектна прическа, то в ежедневието си тя просто няма време да си позволи този женски лукс. Тогава залага предимно на конски опашки, комбинирани със спортно облекло или рокля, и маратонки. Точно както повечето работещи майки с три деца, особено когато училищата не работят...

Основен приоритет

Основният приоритет в живота на херцогинята на Кеймбридж са именно Шарлот, Джордж и Луи, и това те да се чувстват добре, да растат щастливи. Точно както в работата си приоритизира психическото и емоционално благосъстояние на децата, така го прави и в ежедневието. Иска да останат здраво стъпили на земята и да имат нормално детство, защото за нея това е наистина важно. Точно както връзката с родителите. Именно затова всяка свободна минута Кейт прекарва с двамата си малки принцове и своята принцеса. През уикендите често посещават "Mable's Paint Pot", където рисуват върху керамика и правят сладки. Редовно отскачат и до родителите й, за да могат те да се порадват на внуците си. Освен на майка си и баща си, Мидълтън разчита на помощта и на вярната си детегледачка Мария Борало, която работи на кралското семейство от 2014-та година, когато принц Джордж е на няколко месеца. Кейт има и свой стилист и личен асистент. Въпреки че след 10 години не е лесно да запазиш искрата в отношенията, херцогът и херцогинята продължават да излизат на срещи само двамата. Те обаче не са в изискани ресторанти, а в местните пъбове, където се сливат с обикновените хора. И точно като тях си говорят предимно за битовизми, както и за отглеждането на трите си деца. Приятелят на Мидълтън, който говори пред изданието, е категоричен, че тя живее живота, за който обича да говори. Не се притеснява да споделя опит от отглеждането на трите си деца и иска да бъде от полза на другите. [caption id="attachment_652363" align="aligncenter" width="236"]Приятел на Кейт Мидълтън разкри каква е херцогинята в ежедневието си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal Приятел на Кейт Мидълтън разкри каква е херцогинята в ежедневието си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal[/caption] Тя е не само гръбнака на семейството си, но се справя успешно и с всички професионални задачи. Затова определено си е заслужила нашето възхищение, предават от lifestyle.bg.