Ивайло Спасов след „Мастършеф“: Кефя се на шока в очите на хората, когато им кажа, че ще правя дюнерджийница!

Гласувайте за статията

Победителят в „Мастършеф“ Ивайло Спасов вече ремонтира бъдещото си заведение за бързо хранене

Победителят в „Мастършеф“ Ивайло Спасов вече ремонтира бъдещото си заведение. „Още не мога да повярвам какво се е случило. Все още не съм отпразнувал напълно победата. Все по-често ме спират на улицата да ме поздравят, което ми е много странно.

Най-много ми се радват на Женския пазар, където често пазарувам“, сподели победителят в „Мастършеф“ Ивайло Спасов в „Тази събота и неделя“. Той вече ремонтира бъдещото си заведение за бързо хранене, където ще смесва доста вкусове – Турция, Ливан, Израел, България, Гърция.

„Много се кефя на шока в очите на хората, когато им кажа, че ще правя дюнерджийница. Тя ще е доста различна – с качествени продукти и всичко ще е хигиенично“, поясни 37-годишният копирайтър от Кърджали.

„Хората подценяват дюнерджийницата, но в Германия се шегуват, че само там те питат „Как си, шефе? Добре ли си?“. Нещо, което често близките и колегите ти не питат… Живях в Берлин година и половина. Спечелих стипендия и там изследвах бъдещето на музикалната индустрия.

Берлин е много авангарден град и показва тенденциите. Интересни са ми по-малките общности и субкултури, а не изтърканото и масовото“, сподели Ивайло, който е бил музикален редактор на несъществуващото вече списание „Едно“.

Той препоръча хората да не готвят пуйка, защото могат да се объркат хиляди неща. По-добре е да се пробва патица, която се бланшира за 30 секунди във вряла вода. След това се надупчва кожата, за да изтича мазнината, осолява се и се оставя за няколко часа в хладилника.

Победителят от "Мастършеф" Ивайло Спасов вече ремонтира бъдещото си заведение за бързо хранене сн. YouTube

Победителят от „Мастършеф“ Ивайло Спасов вече ремонтира бъдещото си заведение за бързо хранене сн. YouTube

„Така кожата й ще стане хрупкава. Пече се на много висока температура във фурната. Бульонът се прави по-трудно. Той е от телешки кокали, които се варят бавно“, поясни Ивайло Спасов, предават от ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар