Дуейн Джонсън – Скалата отправи мило послание за петия рожден ден на дъщеря си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Празненството на петгодишната дъщеря на Скалата беше съобразено с противоепидемичните мерки

Дуейн Джонсън – Скалата отправи мило послание за петия рожден ден на дъщеря си. Тазгодишните рождени дни преминаха под знака на пандемията и изолацията. Някои от нас не успяха да отпразнуват деня както преди заради наложените мерки за сигурност. Все пак рождения ден си е рожден ден и независимо от ситуацията, трябва да бъде отбелязан.

Празненство

На това мнение е и Дуейн Джонсън – Скалата, който не позволи на пандемията да попречи на празненството по случай рождения ден на дъщеря му Джазмин. На 16-ти декември момиченцето навърши 5 години, а актьорът не пропусна да направи деня специален.

Въпреки изолацията, тортата и свещите бяха налице, а сред гостите бяха само най-близките хора до Джазмин – мама, баба и 2-годишната й сестричка Тиана.

Джонсън сподели видео в социалните мрежи, където феновете видяха как групата пее „Честит рожден ден“, докато майката на звездата – Ата Джонсън – свири на укулеле. Тортата пък е поднесена от Скалата, който многократно е показвал любовта си към Джазмин в своя Инстаграм.

„Джазмин навърши пет години днес и това малко торнадо си няма и на идея как тя и сестра й са нашата котва, която ни държи на земята“, пише актьорът. Той добави, че тази година празненството е много по-малко заради пандемията, но любовта им се увеличава все повече.

Бившият кечист заяви, че дъщеря му е най-големият подарък, който е получавал. „Обичаме те. Твоето семейство“, завършва той.

Джазмин е първото дете на Джонсън и съпругата му Лорън Хашиан. Двамата имат и по-малка дъщеря – Тиана, а актьорът се радва и на 19-годишната си дъщеря Симон, която споделя с бившата си съпруга Дани Гарсия.

Новината за първата бременност на Лорън беше споделена само месец преди раждането. „Бях отгледан от страхотни и силни жени, затова вселената реши, че ни трябва още една в семейството“, написа Скалата през ноември 2015-та година.

Дуейн Джонсън - Скалата отправи мило послание за петия рожден ден на дъщеря си сн. Инстаграм

Дуейн Джонсън – Скалата отправи мило послание за петия рожден ден на дъщеря си сн. Инстаграм

През април 2018-та съпрузите станаха родители за втори път, когато на бял свят се появи дъщеря им Тиана. Година по-късно двамата сключиха брак. През септември тази година Скалата разкри, че цялото му семейство са дали положителна проба за коронавирус. За щастие, четиримата се оправиха бързо и вече не са заразни, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар