Християна Лоизу: Смениха костюма ми в „Маскираният певец“! (Вижте какво разкри)

Християна Лоизу: Смениха костюма ми в „Маскираният певец“! (Вижте какво разкри)
3.33 (66.67%) 3 votes

Християна Лоизу е трябвало да бъде в костюма на Макарона в „Маскираният певец“

Християна Лоизу е трябвало да бъде в костюма на Макарона в „Маскираният певец“. Изящната изпълнителка, която успя умело да скрие самоличността си зад маската на Хищницата в „Маскираният певец“, сподели с Гала преживяванията си на сцената на най-мистериозното шоу в ефира, в което заслужено зае почетното трето място.

„Много ми липсва шоуто. Толкова хубави спомени имам. Беше невероятно преживяване. Много ми допадна цялата мистерия около „Маскираният певец“. Падам си по-такива загадъчни неща. Обичам да гледам филми на ужасите. В началото си мислех, че ще ме разпознаят. Не можах да повярвам, че до края не успяха да ме разкрият.

Приятелят ми, разбира се, ме разпозна. А и нямаше как да се скрия от него. Като отпадат участия, в един момент няма къде да ходиш – особено в събота вечер. И понеже гледаше предаването, нямаше как да не разбере. Не му казах обаче зад коя маска се крия“, разказа Християна.

„Не съжалявам, че не спечелих. Това, че стигнах до финала беше страхотно преживяване. Боби Турбото спечели съвсем заслужено, защото изгради много интересен образ. Харесвах много Баба Яга и Бебето още от самото начало“.

„В началото когато отидох при шивачките на шоуто, за да ми вземат мерки, ми казаха, че ще бъда Макарон. Представих си нещо като спагета, но се оказа, че имат предвид макарон – сладкиш.

Месец и половина по-късно отидох за първа проба на костюма с мисълта, че ще бъда Макарон. Там обаче ме посрещна Кремена Халваджиян с думите, че няма да съм Макарон, а ще бъда Хищницата.

Християна Лоизу е трябвало да бъде в костюма на Макарона в "Маскираният певец" сн. nova.bg

Християна Лоизу е трябвало да бъде в костюма на Макарона в „Маскираният певец“ сн. nova.bg

Бяха решили да използват фигурата ми за по-подходящ за нея образ. Тогава видях скицата на костюма, защото той самият още не беше готов. Трябваше да вляза бързо във форма, защото имаше само месец и половина до старта на шоуто“, каза още Християна в „На кафе“, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар