Мариан Бачев стана куриер (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Мариан Бачев помага на приятели с доставките на сладки коледни изкушения

Работен ден като куриер прекара Мариан Бачев. За да помогне на свои приятели от известна столична сладкарница, Бачев се впусна в интересно приключение. Актьорът реши да посвети свободния си ден на разносваческа дейност. Той се включи в разпределението на доставките и закара сладкарски изкушения.

Приятелство в трудните моменти

„Хубаво е да сме приятели, когато навън е слънчево и всичко е наред. Но мисля, че приятелството се познава и когато трябва да се помогне в труден момент. Ето и първата ми разносваческа задача. Ще разнеса цял един кашон, който да закарам до клиенти“, споделя Бачев, след като сяда зад волана и се превръща в куриер.

Интересен социален експеримент

Звездата от „Операцията“ определя участието си в тази акция като интересен социален експеримент. „Под маската и под шапката не се знае кои е. Когато махнеш шапката и маската, нещата се променят“, разкрива Бачев, пише „България днес“.

Съвет

Оказва се, че редица портиери на корпоративни сгради, където Мариан доставя коледни сладки, променят коренно отношението си, щом разберат кой е звездният им куриер. Това леко натъжава Мариан Бачев и той съветва фирмите да обръщат внимание на това кой стои на входа, защото обикновено е лицето на компанията.

Мариан Бачев помага на приятели като разкарва сладкарски изкушения сн. hotarena.net

Мариан Бачев помага на приятели като разкарва сладкарски изкушения сн. hotarena.net

Изводът, който актьорът прави, е, че не винаги отношението е подобаващо към куриерите. „Бъдете възпитани и усмихнати. Много уморителна е куриерската работа. Моят съвет е: пазете тези момичета и момчета, които ви носят изненадите, подаръците, пратките, и на тях не им е лесно“, апелира звездата от „Шоуто на Слави“, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар