Григор Димитров обмисля важна стъпка в личния си живот

Григор Димитров обмисля важна стъпка в личния си живот
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров вече обмисля важна стъпка в личния си живот

Григор Димитров е готов да направи важна крачка в личния си живот. Най-добрият ни тенисист призна, че вече мисли да създаде семейство и да има деца. Той разкрива плановете си за живота в интервю за „Хелоу Монако“. Но от изказването му не става ясно дали избраницата му понастоящем – Лолита Османова, ще стане и майка на неговите наследници.

От интервюто на хасковлията стана ясно, че в България вече работи фондация с неговото име „Григор Димитров“.

Идеята се зародила в ученическите му години, още докато живеел в Хасково. На връщане от училище, когато бил заедно с майка си, той видял деца да протягат ръце през мрежа. Родителката му Мария обяснила, че те са там, защото нямат родители. Но ако стане добър тенисист, ще може да им помага.

Гришо заяви, че ще помага повече, когато нещата се оправят. В интервюто той говори и за старата си страст към високите скорости, която се е трансформирала в колекциониране на стари модели автомобили. По колекционерството се запалил, още когато живееше в Лос Анджелис с рускинята Мария Шарапова.

Григор добави, че в Монако непрекъснато вижда стари и легендарни модели коли. Той е собственик и на завидна колекция от скъпи часовници, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар