Емилия пропищя от измамници

Гласувайте за статията

Емилия също стана жертва на измама

Емилия пропищя от измамници. В мрежата тя алармира за огромна измама. Оказа се, че името й е било замесено в скандал от трети лица. Други популярни личности, сред които Никол Станкулова, Григор Димитров, Слави Трифонов, също станаха жертва на подобна измама.

Оказа се, че  измамниците не са пощадили и Емилия. Тя също се оказа замесена в подла схема, от която недоброжелатели искат да изкарат бързи и нечестни пари.

Измамниците използват имената на популярните личности и по този начин крадат личните данни от жертвите си. Те успяват да ги убедят, че участват в някакви измислени томболи, пише Блиц.

„Внимание. Не обръщайте внимание на съобщения и live чатове от профили с моето име /или подобни на моето/ и моите снимки. Това не съм аз и не е изпратено от мой профил. Фалшиви са. Всички клипове и съобщения свързани с пари и големи суми са измама“, споделя Емилия.

Тя призовава всеки, който попадне на нещо подобно, да докладва профила незабавно.

Само преди няколко дни на пазара се появи и нейният нов албум „Акула“. Освен на CD, почитателите й могат да го слушат и на флашка, което е прецедент за пазара у нас.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар