Принц Хари и Меган Маркъл ще бъдат продуценти и водещи на подкасти (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Принц Хари и Меган Маркъл правят специален празничен подкаст

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще бъдат продуценти и водещи на подкасти за стрийминг услугата „Спотифай“, съобщи Ройтерс, като цитира изявление на шведската компания. Първият подкаст – специално празнично издание, ще бъде излъчен този месец.

Новорегистрираната компания „Арчиуел Аудио“ на принц Хари и Меган подписа многогодишен договор със стрийминг услугата за създаването на програми, които „да повдигат духа и да забавляват аудиторията по света“ и да представя „многообразни гледни точки гласове“, съобщиха от Spotify, цитирани от БТА. Финансови параметри по договора не бяха обявени.

Безплатен достъп

Достъпът до подкастите ще е безплатен през Spotify, който е водещ на стрийминг музикалния пазар. Услугата предлага над 1,5 милиона подкаста, сред които „Подкастът на Мишел Обама“ и „Мама знае най-добре“ на инфлуенсърката Адисън Рей. Потребителите на услугата са над 320 милиона души месечно.

Празничен подкаст

Първият подкаст на Хари и Меган ще е празничен и ще представя „истории за надежда и състрадание“, за да отпразнуваме настъпването на новата година, се казва в съобщението на компанията.

„Харесваме подкастите, защото напомнят на всички ни да отделим моменти наистина да послушаме, да се свържем един с друг без разсейване“, се посочва в съвместно изявление на Хари и Меган.

„На фона на предизвикателствата на 2020-та година, няма по-важен момент от настоящия да го сторим, защото когато се чуваме един другиго и чуваме историите си, си спомняме колко свързани сме всички помежду си“.

Принц Хари и Меган Маркъл правят празничен подкаст, които ще бъде излъчен още този месец сн. YouTube

Принц Хари и Меган Маркъл правят празничен подкаст, които ще бъде излъчен още този месец сн. YouTube

Сделката е поредният ход на херцозите на Съсекс да осигурят независимия си живот извън британското кралско семейство. Те се преместиха в Калифорния, САЩ, с малкия си син Арчи тази година, след като се оттеглиха като високопоставени членове на британското кралско семейство. През септември те подписаха и многогодишен договор за телевизионна продукция с Нетфликс, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар