Джордж Клуни и Амал отшелници заради болестта на сина си (Всичко за семейната драма)

Гласувайте за статията

Близнакът Алекс страда от астма, родителите му го пазят като очите си да не пипне вируса

Джордж Клуни и Амал изживяват семейна трагедия. Тригодишният близнак Алекс има астма и заради неговото заболяване актьорът и адвокатката се превърнаха в отшелници.

Двойката не е напускала къщата от началото на пандемията.

Клуни скоро даде страхотно интервю преди премиерата на филма Midnight Sky. Актьорът призна, че 2020 г. е започнала ужасно за него – с обостряне на панкреатит. Холивудският знаменит актьор няма търпение да приключи черната серия за семейството му. Джордж призна, че синът му Александър, който сега е само на три години, страда от астма. Актьорът, който на доста късна възраст разбра радостта от бащинството, е готов да даде живота си, за да спаси детето от болестта, предават от showdream.org.

Актьорът и сина му Алекс
Снимка: Инстаграм

Синът му е изложен на риск, така че само дори мисълта за възможната му зараза и инфекция с коронавирус ужасява родителите. „Аз съм успешен човек, така че имам късмета да мога да напусна всичко и да се скрия от вируса у дома. Живеем в просторна къща с голям парцел, където можете да се разхождате в пълна безопасност”, казва нещастният татко.

Лекарите казват, че децата могат лесно да понесат коронавируса, но всъщност никой няма доверие по този въпрос. В тази връзка с Амал решихме да се изолираме” – казва още Клуни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар