Башар Рахал обяви голяма награда за изгубен часовник! (виж тук)

Башар Рахал обяви голяма награда за изгубен часовник! (виж тук)
3.5 (70%) 2 votes

Башар Рахал ще възнагради онзи, който намери часовника!

Актьорът Башар Рахал дава щедро възнаграждение за изгубен свой часовник. Бижуто, изработено през 1979 г., е изключително ценно за екранния шеф на ГДБОП, както е познат артистът от криминалната сага „братя“.

Башар Рахал

Башар Рахал дава награда за часовника си

Аксесоарът е изгубен на територията на град София. „Паднал ми е от ръката… Предлагам възнаграждение за него, но не искам да се ангажирам, определяйки го. Това е най-скъпият ми часовник. Не съм чак колекционер, но имам известен набор… Моделът е винтидж, 79-а година. Минаха 4-5 години, все още никои не се е свързал с мен“, каза Башар пред вестник  „Телеграф“.

Той обяви, че дава награда и в официалния си профил в социалната платформа инстаграм. „Ако някой го намери върне, познава някои, които го е намерил… Щедро възнаграждение“, написа актьорът и публикува снимка на часовника.

Аксесоарите, които красят китката на 46-годишния режисьор, са десетки. Неотдавна той пусна снимка на друг луксозен часовник заедно със съпътстваща история.

„Всеки, който ме познава, знае, че обожавам часовници. Особено старинни. Още като дете, докато се разхождах в Швейцария на театрален фестивал, разглеждах съвършено изработените, които ми спираха дъха.

Днес преживях това чувство отново в един случаен магазин в красива Варна. Само след 15 минути той беше на ръката ми. Прекрасен Junghans c дизайнер Макс Бил, немски дизайнер от швейцарско потекло с експозиция в Ню Йорк в музея за модерно изкуство, модел от 53-а година“, гласеше публикацията му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар