Хороскоп за 14 декември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес не бързайте и не се ядосвайте. Много от нещата, с които ще се занимавате днес, ще успеете да завършите много по-късно. Наблюдателността също ще ви бъде от полза. Бъдете внимателни с думите. Учете се от чуждите грешки, пазете силите си и не влизайте в пререкания.

СКОРПИОН

Не бъдете нервни, ако нещо не върви по план. Преди да вземете важни решения, изчакайте развитието на събитията. Парични постъпления ще ви зарадват. Сега ще е времето да поразмислите за бъдещето си. Полезно ще бъде да се посъветвате с хора, на които се доверявате напълно.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще ви донесе много интересни срещи, ще ви даде възможност да обсъдите сериозни въпроси с хора, чието мнение е важно за вас. Няма да ви е лесно да се съсредоточите при изпълнението на задачите, които изискват не само специални умения, но и повече търпение.

КОЗИРОГ

Обърнете внимание на това, как се развиват отношения ви с околните. Днес имате шанс да намерите нови съмишленици, да получите подкрепа от хора, способни на много. Благодарение на свежи идеи, ще успеете да стартирате важен проблем, отдавна застинал на място.

ВОДОЛЕЙ

Успешен ден, пълен с отлични идеи и нови планове. Интуицията пак ще ви е от полза, така че я следвайте смело. Ще успеете да намерите отговор на въпрос, над който останалите дълго са се мъчили. Някой ще ви потърси за съвет. Направете какво е по силите ви, за да му помогнете.

РИБИ

Не бъдете нервни. Денят ще добър за тези, които съхранят спокойствието си, не се поддават на провокации и се ръководят от здравия разум. Всичко това е напълно по силите ви. Подходящо време за решаване на семейни проблеми, за общуване с роднини и за домашни развлечения.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар