Хороскоп за 14 декември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят е подходящ за сериозна работа, изискваща съсредоточеност и внимание към детайлите. Ще ви е нужно време, за да вникнете в новостите, но бързо ще разберете как да действате и ще постигнете желания успех. Ще имате възможност да поговорите по наболели теми със скъпи за вас хора.

ТЕЛЕЦ

Отличен ден да проявите уменията си. Много добре ще се справите с неща, които не са по силите на другите. Хора, които преди са се съмнявали във вашите умения, ще признаят, че са грешили. Денят е благоприятен за по-големи покупки, така че да изпълнете желанията си.

БЛИЗНАЦИ

Няма за какво да се безпокоите – денят може да се определи като успешен. Ще успеете да укрепите стари делови връзки, както и да се помирите с хора, с които сте били в обтегнати отношения. Дългоочаквани парични средства ще постъпят днес и ще ви донесат сигурност.

РАК

Объркан ден. Събитията се развиват по много странен начин, които ще ви принуди в движение да отлагате ангажименти и да променяте решения, взети по-рано. Добре е, че до вас има хора на които може да разчитате. Денят е подходящ за финансови сделки и инвестиции.

ЛЪВ

Днес често ще ви върви на късмет и много въпроси ще се решат удачно за вас. Предложение за сътрудничество ще ви изненада. Без притеснение може да се съгласите без дълги размисли. Подвластни сте на емоции, така че бъдете особено внимателни при шофиране или при пресичане на улица.

ДЕВА

Отличен ден за общуване. Разказвайте се себе си без излишна скромност и не се стеснявайте да привличате вниманието на околните със своите успехи. Моментът е подходящ за привлечете нови хора, на които ще може да разчитате. Отделете време за повече почивка и развлечения.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар