Башар Рахал и Райна не искат да демонстрират любовта си

Башар Рахал, който тази седмица зрителите на Нова тв гледат в предаването "Черешката на тортата", и красавицата Райна Караянева са заедно. Актьорът, изиграл Гаврилов в сериала "Братя", и колежката му, която е и модел, обориха поредните слухове за раздялата си с кадър, за който позират прегърнати насред зимна приказка в габровския балкан.

Слухове

За раздяла се заговори още през август, когато имаше впечатлението, че Башар работи по нов филм в България, а неговата любима е на море в Гърция. Двамата явно доста бързо разбраха за спекулациите, защото малко след това споделиха кадри, от които стана ясно, че са заедно на почивка. И все пак слуховете продължиха. Башар и Райна пък все така запазиха мълчание, но снимките им социалните мрежи "говорят" вместо тях. Двамата се насладиха на чудна ваканция в Италия през септември. А тези дни отскочиха до Габрово.

Трудна година

Тази година бе наистина трудна за Башар и Райна, но не в любовен план, а в професионален - заради пандемията. Актьорът бе под карантина през април, след като се завърна от САЩ с малката си дъщеря. Както е известно, тя и кака й живеят заедно с майка си в страната на неограничените възможности, но често се виждат и гостуват на татко си, както и той - на тях.

Нов филм

Докато бе под карантина, Башар имаше възможност да обмисли нови идеи, започна и работа по сценарий за нов филм. В последните седмици е доста зает с подготовката на филма "Завръщане 2". Башар участва в първа част на лентата с режисьор Ники Илиев. Освен това бе и продуцент. Роля във филма имаше и любимата му Райна, която също се нареди сред продуцентите. "Снимките вероятно ще започнат в началото на юни. Въпросът е какво ще се случи с коронавируса. Башар изрази надежда, че всичко вече ще бъде наред до премиерата на "Завръщане 2" през февруари 2022 година, пише "Уикенд". Засега не е ясно дали любимата му Райна ще има роля във втората част на филма. Красавицата сподели преди дни за не особено радостни моменти през тази година. "Поради стечение на обстоятелствата, бях съкратена от работа - случва се, когато работиш за хазартна компания. В следствие на това, започнах да се занимавам с нещото, което винаги съм обичала - писане! Всякакво писане, на глупости и на поезия, и на сценарии и нищо, че нищо не е видяло бял свят, първа стъпка е направена. Седях си вкъщи повече от обикновено, а аз си седя вкъщи доста често, защото обичам да си седя вкъщи", сподели Райна и допълни, че открила "приятели по душа", които заобичала. А с другите си приятели, които са малко, се чувала непрекъснато. Райна не сподели детайли за бъдещите си творчески планове, но нищо чудно с любимия си мъж пак да работят заедно.

Запознанство

Двамата се запознават в предаването "Лотария България". Той бе водещ, а тя - негова асистентка. Тогава в медиите Башар все още бе представян като женен за Калина, която живее с дъщерите им в САЩ. За Райна също се говореше, че е все още с вече бившия си мъж - моделът Генадий Ников, с когото имат син. Скоро след първите слухове за връзката на Райна и Башар, се появиха такива и за това, че са свободни. [caption id="attachment_651891" align="aligncenter" width="300"]Бахар Рахал и Райна не искат да демонстрират любовта си сн. hotarena.net Башар Рахал и Райна не искат да демонстрират любовта си сн. hotarena.net[/caption] Двамата дълго време не демонстрираха отношенията си. Днес си позволяват най-много снимки в социалните мрежи, а понякога и любовни послания. Не се крият, просто не искат да демонстрират любовта си, предават от hotarena.net.