Мелания Тръмп сияе: Още 40 дни и се махам от Белия дом завинаги!

Мелания Тръмп сияе от щастие сн. Инстаграм
0

Мелания Тръмп няма търпение да напусне Белия дом

Мелания Тръмп няма търпение да напусне Белия дом завинаги. Съпругата на американския президент буквално брои дните до заветната свобода. След четири години под прожекторите, като изтърпя какво ли не, първата дама на Америка е готова да си тръгне. И да се върне към предишния си живот, този път окончателно.

За разлика от съпруга си, който не спира да се ядосва, че е загубил изборите, Мелания е повече от доволна. Мнозина забелязват, че напоследък първата дама не сваля усмивката от лицето си.

Приближени до Тръмп разказват, че Мелания е заета с подготовката за преместването, а новият дом на семейство Тръмп ще бъде резиденцията им в Палм Бийч, Флорида.

„Тя просто иска да се прибере у дома“, споделя източник пред CNN.

Мелания от доста време се интересува от местните училища и търси подходящо за сина си Барън. Отделно, вече обновява вилата „Мар-а-Лаго“, където семейството ще прекара следващата една година. На двойката определено няма да й е тясно, след напускането на Белия дом. Резиденцията има само 4 стаи по-малко от президентския дворец.

Мелания обаче ще трябва да почака докато това се случи. Но не и още дълго. Само до деня за встъпване в длъжност на новия президент Джо Байдън. Церемонията ще се проведе на 20 януари, а до тогава Мелания ще трябва да изпълнява всички задължения на първа дама.

Що се отнася до нейното собствено бъдеще, Мелания не само е обезпечила добре финансите си. След като се отказа от бизнес компанията си, за да влезе в Белия дом, съпругата на Тръмп обмисля, да започне да пише книги.

Мелания Тръмп сияе от щастие сн. Инстаграм
Мелания Тръмп сияе от щастие сн. Инстаграм

Малко вероятно е обаче Мелания да се разведе с Доналд дори и след скандалните разкрития за личния му живот. Напук на спекулациите, първата дама не дава индикации, че планира да сложи край на брака си. И мнозина се съмняват, че такъв разговор изобщо е воден по въпроса.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.