Мерием Узерли сияе в 8-я месец от бременността си (Нови снимки)

Гласувайте за статията

Бременната Мерием Узерли блести в очакване на бебето

Мерием Узерли е бременна и много щастлива. В очакване на второто си дете, актрисата направо сияе. Преди ден тя сподели нови снимки от бременността си. 37-годишната звезда, която стана известна с култовата си роля от сериала „Великолепния век“, споделя, че доста е намалила работните си ангажименти. В ролята на Хюрем султан, Мерием бе великолепна. Феновете й обаче ще трябва да почакат доста, докато я видят в нова роля. Покрай втората си бременност актрисата сподели, че няма намерение скоро да се връща на екран. Всъщност, точно обратното – не смята, че киното вече е приоритет номер дно за нея.

Въпреки че намали работните ангажименти в киното, актрисата разкрива, че с удоволствие участва във фотосесии, при които гордо позира с бременно коремче.

Тя не пропусна да се похвали и с дъщеря си Лара. Малката госпожица е най-голямата радост на актрисата, която премина през серия от изпитания, за да я спаси.

Мнозина си спомнят, че бившия й годеник Джан Атеш не беше съгласен да има дете от нея. И дори я изнудваше да абортира. За да се спаси Мерием избяга от сериала и замина чак за Германия, където прекара цялата си бременност, а след това роди.

Бременната Мерием Узерли сияе сн. Инстаграм

Бременната Мерием Узерли сияе сн. Инстаграм

Историята й трогна целия свят и милиони скочиха в защита на актрисата. Самата тя благодари на феновете си и редовно ги държеше информирани, как се развива драмата с бившия й годеник. Двамата постигнаха споразумение, а Мерием успя да се върне в Турция, където продължи кариерата си.Към днешна дата тя е в блажено очакване на второто си дете. Актрисата крие кой е бащата на детето й, но се смята, че това е актьор от сериала „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“. „Аз съм влюбена, щастлива и обичана жена“, каза звездата по този повод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар