Джордж Клуни постъпил в болница след драстично отслабване (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни отслабнал с 11 килограма

Джордж Клуни разкри, че последната му роля го е изпратила в болница. Носителят на „Оскар“ е трябвало да прекара няколко дни под медицинско наблюдение, след като драстично е отслабнал с 11 килограма.

Причина за загубата на килограми

Причината за загубата на килограми е била новата роля на Клуни в собствения му филм „The Midnight Sky“, където играе оцелял след глобална катастрофа. „Толкова се бях фокусирал да отслабна бързо, че не мислех за себе си“, казва актьорът пред „Daily Mirror“.

Той допълва, че му е отнело няколко седмици да се подобри, а това е повлияло и на работата му като режисьор на филма.

Панкреатит

Клуни е бил приет в болница четири дни преди началото на снимките, а диагнозата е била панкреатит. Заболяването е сериозно и понякога може да бъде животозастрашаващо. За щастие, актьорът е бил изписан след няколко дни.

Брада

Отслабването обаче не е била единствената промяна, която е трябвало да бъде направена за ролята в „The Midnight Sky“. Клуни си пуска брада, която много се харесала на сина му Александър, но била истинско мъчение за актьора.

„Той успяваше да скрие всякакви неща в нея и аз не разбирах докато не отида на работа на следващия ден и усетя, че имам близалка завряна в брадата“, казва звездата.

Дъщеря му Ела и съпругата му Амал обаче са били на другия полюс и са нямали търпение да видят Клуни без брада. Джордж и Амал са женени от 2014-та година, като близнаците им Ела и Александър са на 3 години.

Филмът „The Midnight Sky“ е базиран на романа „Good Morning, Midnight“ от Лили Брукс-Далтън, като в него освен Джордж Клуни участват още Фелисити Джоунс, Дейвид Ойелово и Колин Спрингал.

Клуни се изказа ласкателно за Спрингал, която е най-малката участничка в лентата. Той е успял да намери допълнително време, през което да помогне на момичето да се аклиматизира и да свикне с обстановката около него.

Джордж Клуни постъпил в болница след драстично отслабване сн. YouTube

Джордж Клуни постъпил в болница след драстично отслабване сн. YouTube

Историята разказва за самотен учен в Арктика, който трябва да предупреди няколко астронавти да не се връщат на Земята, защото е имало глобална катастрофа. „The Midnight Sky“ ще бъде пуснат на 23-ти декември по Нетфликс, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар