Не щат Ива Софиянска в нито една телевизия

Гласувайте за статията
Уволнената от Нова тв снаха на Васил Божков – Ива Софиянска, вече ще се изявява в Инстаграм

Ива Софиянска най-сетне обяви какво смята да прави с кариерата си занапред – пише в. „Уикенд“. Месеци след като изчезна от телевизионния екран и потъна вдън земя, щерката на бившия премиер Стефан Софиянски и снаха на скандалния бизнесмен Васил Божков съобщи, че мисли да се занимава с най-модерната професия в момента – ще става инфлуенсър – отбелязва изданието.

Изявите й ще са в социалната мрежа Инстаграм, а в близко бъдеще обмисля и да направи канал в онлайн платформата Ютюб. След като близо половин година не даваше никакви признаци на живот в публичното пространство, Ива Софиянска тези дни изплува изненадващо в профила си в Инстаграм и се държа така, все едно нищо нередно не се е случвало в последно време нито с нея, нито със семейството й. Тя обяви, че понеже няма закъде да бърза, нито къде да отиде на работа, иска да поговори със своите последователи.

„Съвсем скоро обещавам да ви изненадам с нещо в Инстаграм“ – обяви снахата на Васил Божков. Изданието припомня, че Ива напусна Нова тв в началото на септември, но не се появяваше на екран месеци по-рано.
„Искам коледно да показвам едни хубави и добри примери – усмихнати хора“ – написа сега Ива Софиянска.

Ива Софиянска бе освободена от телевизията заради свекъра си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар