Бомба: Бащата на Мария Игнатова в затвора! (вижте за какво)

Бомба: Бащата на Мария Игнатова в затвора! (вижте за какво)
4 (80%) 2 votes

Бащата на Мария Игнатова лежал в затвора!

Мария Игнатова, която много рядко говори за личния си живот, разкри дълго пазена тайна. Бащата на водещата бил арестуван през 1979 година. И обвинен в опит за създаване на подривна група, която цели да свали от власт Тодор Живков.

Мария Игнатова

Мария Игнатова разказа премеждията на баща си

По същото време майка й лежи в болницата за задържане, бременна с Мария. Когато се прибира, намира апартаментът разхвърлян с краката нагоре от милицията, а мъжът й отведен и хвърлен в затвора.

„Баща ми цял живот е бил вечната опозиция. Има много труден живот, за някой от нещата в него аз разбрах много по-късно. Той не обича да говори за престоя си зад решетките”, призна преди дни блондинката в телевизионно интервю.

В края на краищата тежкото обвинение е сменено с по-леко, а баща й се отървава с три години условно. „Винаги е гледал на случилото се в чувство за хумор. Той сега е много по-мъдър”, анализира телевизионерката.

Този злощастен арест обаче пречи на таткото на Мария Игнатова да замине с жена си за Либия няколко години по-късно. Клеймото „противник на режима” му тежи сериозно и той трудно започва работа у нас, а за пътуване извън граница дори не може да помисли.

Така за африканската държава заминава само майката. Мария и брат й, който е четири години по-малък от нея, остават с баща си в родината, но разстоянието отдалечава родителите им и те се развеждат.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар