Васил Найденов смая с това, което направи! (още подробности)

Васил Найденов смая с това, което направи! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Васил Нейденов използвал метър при избора!

В нова лимузина се вози отскоро Васил Найденов. Колата е с куп екстри, а неин собственик е мениджърът на певец номер 1 Ивайло Манолов.

Васил Найденов

Васил Найденов шашна всички с този метър

„Застрахователите платиха за стария ми „Крайслер“, с който катастрофирахме преди време. Щом взех парите, се свързах с приятел в Германия и му поръчах да ми купи автомобил от същата марка. Возилото вече е при мен и съм много доволен. Изключително комфортно се пътува с него“, сподели славният импресарио.

И допълни, че и той, и Васил Найденов вече са украсили домовете си за Коледа и Нова година. Елхите си накичили още през ноември, за да е празник в душите отрано.

Васил Найденов и Ивайло Манолов катастрофираха в края на миналата година на магистрала „Тракия“ на път за участие. След инцидента певецът се оплака от спукани кости в коляното, а спътникът му с болки в реброто. По думите им „половината кола я нямало“.

„При такава тежка катастрофа минахме метъра. Господ ни спаси“, радваше се като малко дете гениалният ни изпълнител. Не е тайна, че Васил Найденов избира колите си с шивашки метър. „Да, за ужас на хората“, смее се той.

Изпълнителят на „Сбогом, моя любов“ имал дори кратка процедура, когато пожелаел даден автомобил. Първо гледал, като сложи седалката назад и изпъне крака напред, да му е удобно за спане и почивка.

Защото не знаел къде може да го хване на път дрямката. Освен това много мразел ниския таван и тясното пространство, пише вестник „България Днес“.

Популярният ни певец може да се „похвали“ с няколко катастрофи, при които е имал страшен късмет. „Дори с „Мерцедес“ катастрофирах. Но Слава Богу, че все попадам на хубави автомобили. Защото иначе кой знае какво можеше да ми се случи“, споделя един от най-добрите родни певци.

Преди „Крайслер“ и „Мерцедес“ изпълнителят имал лимузина „Фолксваген Фаетон“, купена от приятели в Пловдив. „И „Ауди“ съм карал, ама тогава не ми носеше късмет и го продадох“, споделя Васко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар