Грешна публикация на Елизабет Втора в социалната мрежа Туитър стана хит само за 6 минути

Един неочакван и бързо изтрит туит на кралица Елизабет Втора предизвика множество коментари и шеги. В четвъртък вечерта в официалния профил на британската корона в Туитър се появи публикация, която бе в социалната мрежата само 6 минути. Но тя събра много харесвания и закачливи коментари от потребителите.

Една дума

Публикуваният по погрешка пост съдържаше само една дума - "Thanks" (Благодаря). Но получи 1260 харесвания и 591 споделяния. Някои от последователите на профила побързаха да отговорят шеговито с реплики, като "Моля, за нищо" или с "За мен е чест, мадам", съобщи Би Ти Ви. Някои потребители запазиха кадри от поста в кралския профил. Профилът на кралица Елизабет Втора в социалната мрежа Туитър има над 4,3 милиона последователи. Понякога той се използва за споделяне на информация от други профили на членове на кралското семейство, например KensingtonRoyal, който е на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. В социалната мрежа Туитър кралицата следва 534 профила, които, без съмнение, са внимателно подбрани. Повечето от тях са на различни институции и държавни глави, но също така на BBC Radio 4, университета в Оксфорд, Лондонската зоологическа градина, бившата прима балерина на Кралския балет Дарси Бъсел, както и националните отбори по ръгби на Англия, Уелс и Шотландия, предават от life.dir.bg.

Празници

А само преди няколко дни стана ясно, че за първи път от 30 години, Елизабет Втора и принц Филип ще посрещнат празниците в замъка Уиндзор. Това ще се случи заради пандемията от коронавирус, която върлува по цял свят. [caption id="attachment_651777" align="aligncenter" width="300"]Грешна публикация на Елизабет Втора в социалната мрежа Туитър предизвика истински фурор само за 6 минути сн. YouTube Грешна публикация на Елизабет Втора в социалната мрежа Туитър предизвика истински фурор само за 6 минути сн. YouTube[/caption] По традиция кралицата и съпругът й прекарват празниците в края на годината в своята резиденция в Сандригам, Източна Англия, заедно с други членове на кралското семейство. Заради коронавируса обаче Елизабет Втора и съпругът й са решили да останат в замъка близо до Лондон.