Бомба: Елица Тодорова заби младо агнешко! (още за връзката й)

Бомба: Елица Тодорова заби младо агнешко! (още за връзката й)
5 (100%) 1 vote

Елица Тодорова се кефи на младо агнешко!

Елица Тодорова е сменила бившия си партньор Стоян Янкулов – Стунджи, със 17 години по-млад от нея мъж. Звездата на „Евровизия“ го описва като спортист, професионален фитнес инструктор и мотиватор.

Елица Тодорова

Елица Тодорова се хвана с 26-годишен младок

На това описание сред приятелите й във Фейсбук отговаря Денис Никифоров, а профилите на двамата са пълни с техни общи снимки, от които личат силните чувства помежду им. Певицата през септември навърши 43 години, а той едва на 26.

Освен това, което тя издаде в предаването „На кафе“, той се описва в социалните мрежи още като учител по рейки, актьор, управител и преподавател в театрална школа, журналист. Роден в Благоевград, но живее в София, където Елица има апартамент, пише вестник Телеграф.

Елица разкрива, че за първи път го е видяла на плажа в родната си Варна и останала очарована. „Беше като Аполон“, категорична е тя. Две седмици по-късно, на същото място двамата се запознали официално, а изглежда и свалката между тях е протекла със същата бърза скорост.

Певицата е известна че след раздялата й с по-възрастния Стунджи изпитва страст към млади мъже. Още се носят легенди за мимолетната й връзка с Криско, мераците й към Венци Венц. За последно се говореше че спи с единия от двамата тъпанджии, с които концертира в последните години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар