Кейт Мидълтън и принц Уилям са разделени

Кейт Мидълтън и принц Уилям вече започнаха 3-дневното си пътуване през Великобритания с кралския влак. Двамата ще посетят различни градове, за да благодарят на хората на първа линия, които се борят с продължаващата пандемия от коронавирус.

Замък на колела

Техният замък на колела съдържа девет отделни вагона, които кралица Виктория лично е декорирала с 23-каратово злато, а вътрешността е изградена от сатен и коприна, за да напомня на обстановката в Бъкингамския дворец. От началото до наши дни, влакът е преминавал през множество подобрения, за да изглежда в тон с тенденциите на времето.

Отделни спални

Това, което може да изненада феновете на кралското семейство е, че по време на пътуването си принц Уилям и Кейт Мидълтън ще спят в отделни спални. Двамата имат собствени вагони, в които се намират единични легла. Стаите им разполагат с вана и специална стая за вечеря, както и сгъваема маса. Във влака има специално помещение, където кралските особи да извършват задълженията си, както и кухня, в която работят професионални готвачи. Деветте пътнически вагона, които се използват в момента, датират от сребърния юбилей на кралица Елизабет през 1977-ма година. Те замениха други вагони, които са се използвали от 1941-ва година. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се качиха на кралския влак в неделя и ще спрат в градове в Англия, Шотландия и Уелс, за да чуят вдъхновяващи истории от първо лице за преживяванията по време на пандемията.

Първа обиколка за Кейт

Тазгодишната обиколка е първият път, в който Кейт се качва на влака. Принц Уилям на няколко пъти е пътувал с него, а Меган Маркъл придружи кралицата по време на съвместното им пътешествие през юни 2018-та година. Принц Хари обаче никога не се е качвал на влака. Уилям и Кейт ще се срещнат с работници от първа линия, доброволци, персонал в домове за грижи, учители, ученици и младежи и ще отдадат почит на всеки, който е рискувал всичко по време на пандемията. [caption id="attachment_651602" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мидълтън и принц Уилям спят в отделни спални заради пътуването си с влак сн. Инстаграм/ kensingtonroyal Кейт Мидълтън и принц Уилям спят в отделни спални заради пътуването си с влак сн. Инстаграм/ kensingtonroyal[/caption] Първата спирка на двойката беше Единбург. Херцозите пристигнаха в понеделник, като бяха посрещнати от звуците на гайда. Уилям и Кейт се насочиха към станцията за линейки в Нюбридж, за да разговарят със спешните екипи за натоварванията при работа през пандемията и как те и техните колеги са се справили с продължаващите психически предизвикателства, предават от tialoto.bg.