Емануела направи Николаос Цитиридис на пух и прах

Емануела направи Николаос Цитиридис на пух и прах
5 (100%) 1 vote

Емануела скочи на Николаос Цитиридис

Емануела направи Николаос Цитиридис на пух и прах. Устатата изпълнителка отново отвърза езика си, но този път нейна жертва се оказа младият водещ.

Тя се нахвърли срещу целия екип на телевизионното предаване и разкри защо никога няма да гостува в него. В скандала Емануела замеси и името на Слави Трифонов.
„Екипът на жалкия имитатор на Слави Трифонов може да се откаже да ме кани да участвам в шоуто им, защото аз уважавам оригинала и не се занимавам с бледи копия. Напъните ви за автентичност си остават напълно неуспешни, както и цялото псевдо шоу е провал“, заяви гневната Емануела.

„Сигурно на сценаристите, ако имате въобще такива, гаргарата с изказването на Киро Скалата относно 5G и чипирането, което цитирах и уточних, че е „COPY/PASTE“, може и да им е забавно, но за зрителите ви въобще не е такова“, заяви пайнерката и добави, че това си личи по ниския рейтинг на формата.

Тя заяви, че на нея са били приписани чужди думи заради липсата на професионализъм.

„Скрити зад прозрачната завеса на псевдо хумора си се опитвате да насаждате твърдения, убеждения и инсинуации, които далеч не са продиктувани от здравия разум, а от задължението да слугувате на нечии интереси“, допълни още Емануела.

Тя добави, че в случая става въпрос за един телевизионен Ali Express и посъветва хората от екипа на Цитиридис да не си изкарва заплатите на неин гръб, позволявайки си да злоупотребяват с името й, пише show.blitz.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Емануела направи Николаос Цитиридис на пух и прах”

  1. Eлена

    Дек. 10. 2020

    Не,че гъркът ми е важен,но на пух и прах може да направиш само себе си от тъпотия!

Добавете коментар