Бившата на Матю Пери: Бременна му купувах наркотици! (+ Още шок откровения)

Гласувайте за статията

51-годишният актьор стана тв звезда, благодарение на ролята на Чандлър в сериала „Приятели“

През цялата си кариера Матю Пери се бори с алкохолна и наркотична зависимост, започвайки със снимките в сериала „Приятели”. Сега Матю е влюбен в 22-годишната годеница Моли Хурвиц, но преди да я срещне, той се срещаше с Кейти Едуардс в началото на 2000-та която наскоро разкри някои шокиращи подробности  от връзката им.

Едуардс разкри пред The ​​Sun как холивудският актьор я пращал да му купува хероин и кокаин и как му носела наркотици през 5-ия месец от бременността в замяна на пари.

„Бях бременна в 5 месеца, когато му купувах различни неща. Пери уреди закупуването на наркотици и аз просто го вземах от различни местата. Той ми каза: „Не се притеснявай, никой няма да заподозре бременна жена“. Понякога това бяха хапчета, кокаин, понякога хероин и крек, никога не знаех какво ще намеря. „В този момент на слабост това беше всичко, което можех да направя за него“, каза тя, отбелязвайки, че никога не е употребявала наркотици с Матю.

Актьорът по време на акохолната и наркотичната зависимост

„Когато погледна назад, си мисля какъв приятел му бях. Нямах проблем да му взимам наркотици, защото не исках да го оставя да се разхожда сам по улиците. А той ми плащаше. Понякога взимах наркотици за него 3 пъти на дневно и печелех до 4000 долара на ден. „Винаги казваше, че парите не са проблем“, добавя тя.

Според бившата приятелка на актьора тя от време на време му доставяла наркотиците и по време на снимките на „Приятели“, в резултат на което колегите от сериала, заедно с приятелския му кръг,  се дистанцирали от него.

„Имаше моменти, когато си мислех как някой може да взема толкова много неща и да остане жив. „Той приемаше до 80 хапчета на ден, което е животозастрашаващо.“

Бившата му призна, че е доволна, че Матю е намерил щастие с настоящата си годеница, която му е помогнала да избяга от ада на наркотиците  и алкохола, предават от supermen.tocka.com.mk,

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар