Иванка Тръмп и Джаред Кушнер купуват земя в Маями за 30 милиона долара (Вижте къде ще живеят – Снимки)

Гласувайте за статията

Има живот и след Белия дом

Иванка Тръмп, дъщеря и дясна ръка на Доналд и нейният съпруг, старши съветник на президента Джаред Кушнер, активно правят планове за бъдещето.

Последните четири години, които за Иванка и Джаред преминаха под мотото „В служба на отечеството“, двойката и трите им деца живееха в престижния квартал Калорама във Вашингтон, където наеха къща от чилийския милионер от хърватски произход Андронико Лукшич за 15 000 долара на месец. Но е дошъл моментът да се мисли за смяна на местоживеенето, защото от януари звездното семейство няма какво вече да прави във Вашингтон.

Дъщерята на Тръмп и зет му
Снимка: ru.hellomagazine.com

Изборът им падна върху щата Флорида, където живеят повечето приятели на Кушнер: Иванка и Джаред обмисляха много възможности в Маями и Палм Бийч. Най-подходящият вариант според тях се оказа парцел от около 1 хектар, разположен на остров Индиан Крийк с частен плаж с дължина 60 метра. Там двойката планира да построи имение с изглед към залива.

На това приказно място ще се установи президентската щерка със семейството си
Снимки: ru.hellomagazine.com

Според някои източници земята е на певеца Хулио Иглесиас: парцелът се продава за 31,8 милиона долара.Цената си залужава: частният остров Индиан Крийк, наричан популярно „бункерът на милиардерите“, е едно от най-безопасните места във Флорида: 29 жилища се охраняват от щаб от 13 полицаи.

Ако сделката не пропадне по някаква причина, тогава не само милиардерите бизнесмени ще станат съседи на Иванка и Джаред, но и известните модели Адриана Лима и Ел Макферсън .

Като цяло местоположението на острова за двойката Тръмп-Кушнер е привлекателно във всички отношения. И така, недалеч в Маями живеят по-малкият брат на Джаред – Джошуа Кушнер – и бременната му съпруга, бивш „ангел“ на Victoria’s Secret Карли Клос. А само на час път с кола от Индиан Крийк е частната резиденция на Доналд Тръмп, Мар-а-Лаго, предават от ru.hellomagazine.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар