Том Джоунс има син бездомник (Кои други звезди зарязаха децата си)

Том Джоунс има син бездомник (Кои други звезди зарязаха децата си)
5 (100%) 1 vote

Известни личности пренебрегват собствените си деца, вижте най-фрапиращите случаи

Синът на певеца Том Джоунс Джо живее на улица в Ню Джърси и ходи да пренощува в приютите за бездомни в общността, пишат медиите. Истинското име на момчето е Джонатан Беркъри, а фамилията на баща му не му помага по никакъв начин.

Певецът и сина му
Снимка: Гугъл

Том не общува със сина си и дори не си спомня коя всъщност е майка му: на върха на кариерата си певецът, според собствените му думи, е имал до 250 жени годишно.

Актьорът с дъщеря си Абигейл
Снимка: Гугъл

Антъни Хопкинс от 1966 до 1972 г. е женен за Петронела Баркър, през 1968 г. те стават родители на Абигейл. Впоследствие актьорът се жени още два пъти и първият си брак признава за голяма грешка. През 2018 г. Абигейл споделя, че не е разговаряла с баща си повече от 20 години. Антъни потвърди тези думи и каза, че дори не знае дали има внуци. И сега баща и дъщеря  все още се избягват.

Никол Кидмън по време на брака си с Том Круз осинови Конър и Изабела. След развода децата остават при баща си и попадат в сектата на сциентологията. Круз не дава на Никол да ги вижда и дори не й позволява да се появи на сватбата на Конър с друга сектантка, предават от cosmo.ru.

Том Круз с дъщеря си Сури, която не е виждал от 8 г
Снимка: Гугъл

Актьорът пък заряза дъщеря си Сури и повече от 8 години не е контактувал с порасналата си наследничка.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар