Алекс Петканова има цели три корекции на физиономията си! (виж тук)

Алекс Петканова има цели три корекции на физиономията си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Алекс Петканова с три корекции на лицето, за които признава!

Алекс Петканова не cе cвени да cподеля лични неща, като най-често го прави или чpез пpофила cи в Инстаграм, или чpез канала си в YouTube. Именно едно от последните видеа в канала на Александра и Даниел Петканов е посветено на доста лични неща.

Алекс Петканова

Моделът Алекс Петканова с три корекции на лицето

В него моделът решава да каже какви точно корекции е правила по тялото си, кога, къде и защо. Като цяло все информация и то в детайли, която може да бъде полезна най-вече на жени, които също обмислят дали да не променят нещо в себе си.

От видеото става ясно, че Алекс има импланти в гърдите си, поставени през 2016 г. Честна е, чe се е решила на тази стъпка най-вече заради работата си, защото преди това гърдите й са били твърде малки.

От 2017 г. до момента пък е решила да започне да инжектира филър в устните си, за да станат по-плътни. През 2019 г. отново чрез филъри, но по-различни, е оформила челюстта си.

Във видеото Александра пояснява наистина много неща около корекциите и защо се е решила на тях. Казва също, че не е правила операция на носа си, въпреки че го е обмисляла, цитира hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар