Джейми Елиас от „Черешката“ не харесва името си! (ето кое е то – още подробности)

Джейми Елиас от „Черешката“ не харесва името си! (ето кое е то – още подробности)
5 (100%) 1 vote

Джейми Елиас не харесва името си, било старо!

Никому неизвестната инфлуенсърка от „Черешката на тортата” Джейми Елиас призна, че истинското име е Жамиле. Тя беше домакиня в първия епизод на новия сезон на кулинарното предаване и събра доста неодобрителни коментари защото готви с чужда помощ, обърка подправката „кимион“ с „камион“. И обяви, че пилето се вари на скара.

Джейми Елиас

Инфлуенсърката Джейми Елиас всъщност се казва Жамиле

Във втория епизод се оказа, че блондинката се срамува от рожденото си име, защото е остаряло, но не иска да го смени от суеверие. „Жамиле значи красива”, обясни пред останалите участници в предаването полуливанката. Която освен в кулинарията има да наваксва много и в българската култура.

Като истинска фенка на фолка, тя чистосърдечно призна, че е гледала Башар Рахал само в клип на Емилия и очевидно е пропуснала сериали като „Братя”, който вървеше до преди два дни или филми като „Завръщане”.

„Истината е, че бях много притеснена и затова се получи такъв епизод. Готвя за първи път в живота си, не знаех какво точно да правя. Мисля, че е по-важно какви хора сме, да сме добри, а не какво сме показали“, оправда се пред вестник „България днес“ Джейми за издънката си в първия епизод.

От продукцията пробваха да замажат гафа с нейното участие, като обявиха, че за участието си в „Черешката на тортата“ тя получава 700 лв., с които е решила да помогне на болницата в Русе. Закупува ръкавици и костюми, които да бъдат ползвани от лекарите.

От екипа говорят с ръководство на лечебното заведение, които с радост приемат дарението, тъй като в битката с коронавируса имат нужда от консумативи и всяка подкрепа е добре дошла.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар