Хороскоп за 9 декември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни – Днес е по-добре да не правите нищо и да не бързате с изводите – те едва ли ще бъдат верни. По-добре е да се погрижите за подреждането на нещата в дома, офиса, документите, но не започвайте нищо ново.

Скорпион – Не поемайте прекалено много задачи – изненада може да осуети плановете ви. Не бързайте и си починете. Решенията, взети днес, могат драстично да променят бъдещето ви, стига да са наистина умни и добре обмислени.

Стрелец – Добър ден за решаване на много въпроси, особено тези, които изискват бърза реакция. Някои обстоятелства ще изискват от вас да бъдете по-решителни, но не се притеснявайте – звездите ви обещават благоприятен период за започване на каквато и да е дейност.

Козирог – Не очаквайте твърде много от себе си – бързането няма да доведе до нищо добро. Някои хора могат да попречат на изпълнението на набелязаното, но знайте, че всички препятствия, с които се сблъсквате днес, са временни.

Водолей – Вероятно днес ще трябва да действате по напълно необичаен начин, така че не планирайте много неща и събития за този ден. Някои Водолеи ще се сблъскат с недоразумения. Денят не е подходящ за кардинални промени, дори ако сте ги планирали отдавна.

Риби – Позволете си малко почивка и релаксация – днес ще ви е трудно да действате. Някои ще се сблъскат не само с неразбиране, но и с открита враждебност, затова се опитайте да не влизате в конфликт с другите и да проявявате независимост в почти всичко.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар