Хороскоп за 9 декември, сряда – от Овен до Дева

Хороскоп за 9 декември, сряда – от Овен до Дева
3 (60%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен – Днес ще ви бъде лесно да реализирате всякакви идеи, при условие че не се поддавате на негативни емоции и впечатления. Възможни са технически повреди, които да спънат работата ви. Не се замесвайте в спорове.

Телец – Добър и благоприятен ден, за да се справите с всякакви проблеми и задачи, при условие, че не се поддавате на мрачното настроение. Звездите ви обещават добри новини и дори изпълнение на тайно ваше желание.

Близнаци – Звездите ви съветват да не се намесвате в проблемите и конфликтите на други хора. Избягвайте да клюкарствате – това може да ви засегне в бъдеще и да се обърне срещу вас. Пазете се от необмислени решения – вероятно ще ви донесат само съмнителни ползи.

Рак – Възможно е негативно развитие на събитията, което определено не сте очаквали. Днес не само рискувате да надцените силите си, но и да попаднете в изключително неприятна ситуация заради бързането си.

Лъв – Въздържайте се от инициативи. Днес ще можете по-добре да изпълнявате рутинни задачи и някои неотложни въпроси ще ви отвлекат от предвидената цел. Грижете се за здравето си и не надценявайте силите си – именно то ще изисква най-много внимание.

Дева – Днес не всичко ще се получи толкова бързо, колкото бихте искали. Някои ще изпитват съмнения и ще бъдат недоволни от обстоятелствата в живота си, но не бързайте – всичко ще се получи, ако наистина се настроите на позитивна вълна.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар