Анджелина Джоли обу тънките си крака с гигантски ботуши (Актрисата лъсна в нова модна издънка – Снимки)

Анджелина Джоли обу тънките си крака с гигантски ботуши (Актрисата лъсна в нова модна издънка – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Актрисата с пореден моден провал, изложи се с неподходящи ботуши

Анджелина Джоли за пореден път лъсна с неподходящо облекло. Актрисата е известна с това, че умело прикрива слабото си тяло с широки дрехи. Но понякога прави грешки в избора на тоалет и болезнената й слабост става очевидна.

Джоли и сина й Нокс бяха забелязани в Лос Анджелис. Звездата, както обикновено бе цялата в черно: стилно късо палто с широки ръкави, тесни панталони и жокейси ботуши, модерни през този сезон. Именно те подведоха актрисата. Въпреки, че този модел обувки трябва да са широки, ботушите изглеждаха  грозно на тънките крака на Анджелина. И като се има предвид, че Анджи е прекалено слаба, изглеждаше, сякаш е обула обувките на някой гигант.

Актрисата не винаги е перфектна в ежедневието си както на червения килим
Снимки: Инстаграм

Панталонът не успя да коригира твърде много ситуацията. Той не придаде допълнителен обем краката й, които са слаби като клечки и правеше грозни гънки в областта на коленете.

Страшно е да си представим как би изглеждала знаменитостта ако вместо панталон бе само с тънъки чорапогащи.

За разлика от червения килим където  Анджелина Джоли винаги е перфектна, когато мисли, че никой не я вижда, напуска дома си в доста небрежен вид, предават от wday.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Анджелина Джоли обу тънките си крака с гигантски ботуши (Актрисата лъсна в нова модна издънка – Снимки)”

  1. Elitar

    Дек. 09. 2020

    Малцина могат да стъпят на малкият пръст на Джоли. И какво значи прекалено склаба? Трябва да е някоя напомпана свиня ли? По- добре слаб отколкото дебел. С и без извинение тази статия сигурно я е писал/а някой/я въз дебеличка личност която никак не тайничко и завижда за фигурата. С това затлъстяване на населението на планетата само след броени години голям проблем ще настъпи.

Добавете коментар