Боби Турбото бил в голяма дупка, родителите му го издържали! (още подробности)

Боби Турбото бил в голяма дупка, родителите му го издържали! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Боби Турбото бил зациклил жестоко преди време!

„Никога не се отказвайте! Упорството се възнаграждава!“ Това заяви големият победител в „Маскираният певец“ Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото.

Боби Турбото

Боби Турбото е преживял кашмарни моменти, но късметът му се усмихна

Бившият тв водещ не крие, че се е намирал в огромна дупка, от която не виждал изход. Той бил пред фалит и никъде не го искали на работа заради образа му на Боби Турбото в „Сблъсък“ на Иван и Андрей.

„Не ме взимаха насериозно“, споделя Боби. Така той затъва в много борчове и финансовото му състояние е толкова тежко, че се налагало родителите му да го издържат.

„Исках да ги заведа на почивка, да ремонтирам жилището, да започна свой филмов проект, а нямах възможност. Те ми даваха пари“, връща лентата назад Турбото и е щастлив, че днес тези дни са в миналото, пише „България Днес“.

„Много съм благодарен на директора Калин Сърменов, затова че ме взе на работа в Сатиричния театър и повярва в мен“, разкрива актьорът.

Не пропуска да благодари и на Маги Халваджиян за поканата в „Маскираният певец“. Именно образът му на Баба Яга спечели първото място на големия финал.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар