Принц Хари заведе съдебен иск срещу…

Гласувайте за статията

Той отдавна ненавижда таблоидите

Британският принц Хари заведе съдебен иск.

Според запознати искът е срещу таблоида „Mail on Sunday“ и издателя му „Associated Newspapers“ за клевета, съобщава „Гардиън“, цитиран от „Газета“.

ХариПо данни на изданието, искът е заведен във Върховния съд от юристите на Хари и съпругата му Меган Маркъл на 27 ноември. Очаква се, че подробностите по делото ще станат ясни в близките седмици.

По данни на „Телеграф“ искът е свързан със статия, публикувана от „Mail on Sunday“ през октомври. В нея се твърди, че принц Хари не може да поддържа връзка с Кралската морска пехота, след като официално се отказа от кралските си задължения.

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха през октомври 2019 година, че завеждат дело срещу „Mail on Sunday“ заради публикуването на писмо на Меган до баща й. Тогава принцът обвини редица британски таблоиди в това, че тормозят съпругата му, публикувайки за нея лъжливи новини.

Междувременно тези дни стана ясно, че принцът е бил изправен пред изключително тежък избор.

Бившият иконом на Даяна – Пол Бърел разкри, че Елизабет Втора е поставила ултиматум на Хари. Съвсем скоро ще му се наложи да живее с последствията от избора си.
Бърел разкрива, че Нейно Величество лично е предупредила Хари, че ако той се откаже от кралските си задължения, ще загуби не само пари, но и нейната подкрепа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар