Дори не сте предполагали, че Владимир Михайлов (Денис Топал от „Братя“) е…

Гласувайте за статията

Той се превърна в любимец на нежния пол

Несъмнено Владимир Михайлов, който влезе в ролята на Денис Топал в култовия български сериал „Братя“, успя да привлече зрителското внимание, особено това на дамите.

Оказва се обаче, че за малко щял да се размине с актьорската си кариера.

Владимир Михайлов

Той се превърна в любимец на нежния пол

Актьорът, който предизвика тв сензация с ролята си на Денис Топал (Драгомир Донков) в продукцията на Нова тв, сериозно мислел да емигрира в САЩ преди години.
Владимир Михайлов дори бил женен за американка, с която се запознал по време на студентска бригада зад Океана. Дълго се колебаел дали въобще да се връща в България. Накрая се прибрал заедно с американката.

Откакто се появи в сериала „Братя“, Владимир Михайлов е любимец на нежния пол. Той обаче не пропуска удобен случай да отбележи, че отдавна е зает. Актьорът е женен и има цели три деца, но от две съпруги.

Първият му брак, както стана ясно, е с американка. За разлика от повечето емигранти, които мечтаят да се оженят за момиче от САЩ, за да получат гражданство, а някои дори плащат на местни жени за подпис пред властите, Владимир Михайлов се отказал от идеята да живее зад граница. Решението си е взел, след като усетил какво е да си чужденец в Америка.

Две от децата са от първия му брак

От американската си съпруга звездата от „Братя“ има две деца – момче, кръстено на баща му и момиче, кръстено на майка му. Става баща за първи път, когато е на 26 години. Все още не бил мислил за сериозна актьорска кариера, но пък вече бил успешен музикант със своята група „Сафо“. След като се родила и дъщеричката му, последвал развод. И до ден-днешен не става ясно каква е причината за него.

Бившата му съпруга така и не се връща обратно в Америка, а към днешна дата двамата са в добри отношения. Владимир Михайлов неведнъж е споделял, че за разлика от повечето разведени българи, той няма график за срещи с наследниците си. Виждат се по всяко време, често гостува в тв студиа заедно с тях, а те вече вървят по неговите стъпки.

Синът му има първите си роли като актьор, а дъщеря му пее в детския хор на Софийската опера и балет. Там пък Михайлов участва с главни роли в две представления – „Мамма миа“ и „Клетниците“.

Преди близо 10 години Михайлов вдига втора сватба – с цигуларката Михаела Ненова. За втората си съпруга той казва, че е неговият Ангел на музиката. Двамата създават група, в която работят заедно. Михаела приема двете деца от първия му брак почти като собствени.

Наред с това му ражда още едно дете – Велизар, който изпълнява ролята на малкия Драго в сериала „Братя“. Макар все още да не е навършило 9 години, момчето е на „ти” с камерите. Участва в клипове на родителите си и най-вероятно, също като кака си и батко си, ще наследи професията им, пише „Уикенд“, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар