Ще се изненадате по какъв начин новата изгора на Димитър Рачков го държи изкъсо

Ще се изненадате по какъв начин новата изгора на Димитър Рачков го държи изкъсо
3 (60%) 1 vote

Вероятно и през ум няма да му мине подобно прегрешение

Любопитен факт за новата изгора на Димитър Рачков видя бял свят.

Припомняме, че той изживява бурен любовен романс с плеймейтката Анита Димитрова. Именно този факт обаче го накарал много да се замисли дали изобщо може да си позволи да й изневери.

Димитър Рачков

Вероятно и през ум няма да му мине подобно прегрешение

Оказва се, че изгората на Димитър Рачков е тренирала бокс. Явно с това умение държи изкъсо тв водещия, шегуват се постоянно с него в социалните мрежи последователите му.
21-годишната Анита Димитрова е тренирала бокс в продължение на 6 години. Тя е била част от женската школа в спортната зала в родния си град Хасково, издават нейни съграждани. Паралелно с това ходила и на уроци по балет. Най-вероятно това е балансирало да не загуби най-красивото от женствеността си.

Като ученичка пък, тунингованата блондинка се явява на конкурса „Мис Плеймейт“ 2017. Година по-късно завършва и езиковата гимназия с отличен успех. Приемат я от раз в УНСС, а сега планира, след като завърши, да запише и магистратура.

Тези дни плеймейтката показа в социалните мрежи и майка си Валерия Димитрова. Тя предизвика голям интерес, защото се оказа доста привлекателна жена. Кандидат тъщата на Димитър Рачков е с цели 6 години по-млада от него. Има фирма за търговия с козметични продукти, която е кръстена на майката и дъщерята. От години обаче не е отчитала приходи, показва справка на „Телеграф“ в търговския регистър.

В социалните мрежи Валерия рекламира страница за продажба на елитни кучета, най-вече померани. С такова пале наскоро се изфука и кандидат-зетят, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар