Константин втрещи всички с това, което направи (ФОТО)

Гласувайте за статията

Той е от малцината запазили детското в себе си

Фолкпевецът Константин за пореден път успя да хвърли всички в шаш.

Той не спира да изненадва последователите си в Инстаграм със забавни видеа и снимки.

Типично по детски Константин се зарадва на първия сняг тази зима. Той го направи по необичаен начин, превръщайки феновете си съпричастни с това. Певецът сподели любопитно стори.

Константин

Той е от малцината запазили детското в себе си

При все, че едва наскоро успя да пребори К-19, Константин се метна гол на снега. Компания в забавата му правеше неговият приятел и озвучител Велислав, който е брат на Борис Дали.
Изпълнителят на „Болка в минути“ се метна на студения сняг само по долни гащи и се забавлява като малко дете. Веднага след това с неговия авер се понесоха към джакузито в къщата на Коцето, която е сочена за една от най-тузарските в столицата.

Освен това, в къщата си Константин си е направил сауна и домашен фитнес. През лятото спокойно може да плува и събира тен край басейна, който завърши тази година. Пред приятели се оплака, че направата му е глътнала доста повече от предвидените средства и започнал да съжалява, че е изкопал дупката в двора си.

КонстантинКонстантин си е направил всички удобства в мечтаната къща и рядко напуска убежището си. За сметка на това, винаги кани гости и не минава и ден без шумно пари с някой от аверите му. Брата на Борис Дали е почти всекидневно при началника си. Съседи са засичали от къщата му да си тръгват още Криско, Димитър Рачков, Станимир Гъмов, Софи Маринова и братовчедката на Константин – Лияна, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар