Ели Гигова съобщи гореща новина

Кандидат-зетят вече е получил одобрение от баща й
0

Кандидат-зетят вече е получил одобрение от баща й

Наследницата на оръжейния бос Николай Гигов – Ели Гигова, която работи като асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел, съобщи гореща новина.

Тя най-накрая е щастлива в любовта с новия си американски приятел.
Красавицата срещнала новото си гадже в Брюксел, където той работи в НАТО. Двамата се запознали покрай общи познати миналата година и връзката им вече е доста сериозна.

Ели Гигова
Кандидат-зетят вече е получил одобрение от баща й

Ели Гигова признава, че най-накрая е срещнала мъжа, който я обича истински и с когото би създала семейство, за каквото мечтае от години.
За момента обаче, атрактивната брюнетка държи приятеля си в пълна тайна. Тя не пуска никакви снимки с него в социалните мрежи. Знаят го само най-близките й приятелки и родителите.

А баща й Николай Гигов вече одобрил бъдещия си зет и се надява най-накрая Ели да бъде щастлива в любовен план.
По ирония на съдбата и предишният й приятел също беше американец, за когото тя призна в интервю преди две години. Връзката приключва, след като Ели Гигова решава да се прибере в България.

Последната й публична връзка беше с милионера и един от най-желаните ергени у нас Димитър Тодоранов. Двамата скъсаха след негова изневяра.

Припомняме, че милионерската щерка преди години имаше връзка и с ресторантьора Петко Димитров, която продължи четири години. Двамата се разделиха без излишен шум, когато тя обяви официално, че заминава за Брюксел. Там тя бе част от екипа на тогавашната евродепутата Илияна Йотова, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.