Хороскоп за 7 декември, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Това не е най-добрият ден за решаване на важни въпроси и сериозни проблеми. Има риск да пренебрегнете, да забравите или объркате нещо. Част от плановете ви ще пропаднат, но не се ядосвайте. Ще имате повече време за развлечение и среща с приятели.

Скорпион

Бъдете внимателни и се опитайте да не бързате с взимането на решения. Първо проучете и анализирайте ситуацията и едва след това пристъпете към действие. Не се доверявайте на хора, които не познавате добре, но не бързайте с изводите си за тях. Понякога първото впечатление лъже.

Стрелец

По-добре е днес да не планирате нищо важно. Денят е подходящ за общуване и срещи. Лесно ще се разбирате, дори с тези, които не харесвате. Ще се появят добри идеи, които скоро можете да обсъдите с приятелите си. Благоприятна комбинация от обстоятелства ще ви помогне да постигнете успех.

Козирог

Денят ви няма да е ползотворен, така че е по-добре да не планирате трудни и важни задачи. Няма да се справите с тях и допълнително ще се изнервите. Полезно е да си мислите за бъдещето и да правите планове, но е твърде рано да ги споделяте с другите.

Водолей

Денят няма да протече така, както сте го очаквали. Ще се наложи да промените значително плановете си, да отложите някои неща, за да се съсредоточите върху други. Опитайте се да не рискувате, когато става въпрос за пари. Като цяло предпазливостта в бизнес сферата няма да навреди.

Риби

Днес ще се разбирате много добре с хората около вас. Със сигурност има такива, които ще искат да се сприятеляват с вас, както и да помогнат в изпълнението на някои от идеите ви. Но ще има и такива, които искат да злоупотребяват с вашата доброта. Бъдете нащрек и не позволявайте това да се случи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар