Хороскоп за 7 ноември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Денят може да се определи като успешен. Комуникацията ви с околните ще бъде много добра. Денят е подходящ за обсъждане на всякакви въпроси. Лесно ще намирате решения и начин да убедите хората около вас в правотата си. Заложете на рутината си и не рискувайте. Отделете време и за почивка.

Телец

Денят е подходящ за вземане на важни решения и мислене по сериозни проблеми. Непланирано пътуване, свързано със семейството, ще наложи промяна в плановете ви. Неочакван доход ще ви позволи да купите нещо, с което ще изненадате близките си.

Близнаци

Бъдете внимателни и се отнасяйте сериозно към задачите си. Важно е да изпълните всичките си ангажименти и да не подведете тези, които разчитат на вас. Приемайте критиката спокойно, без раздразнение и негодувание. Вечерта ще бъде интересна в компанията на приятели.

Рак

Страхотен ден за започване на нови неща. Проявете инициатива, споделяйте идеи, говорете за това, което бихте искали да постигнете. Ще успеете да намерите съюзници. Въпреки че имате достатъчно собствени грижи, намирате начин да помогнете на другите. Денят е добър за пазаруване.

Лъв

Благоприятен ден, обещаващ промени към по-добро във всички области на живота. Идеите, които ви идват в този ден, заслужават внимание. Скоро ще намерите начин да ги приложите. Със сигурност ще има желаещи да ви помогнат. Не е изключено началото на романтична връзка.

Дева

Денят е подходящ да започнете нещо ново. Бързо ще постигнете напредък и ще искате да продължите напред. Това е добър ден да си спомните някои цели, поставени отдавна. Не прахосвайте пари за ненужни вещи. Интересно запознанство ще отвори нови възможности пред вас.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар