Мелания и Доналд Тръмп се местят във Флорида (Вижте луксозната им вила – Снимки)

0

Експрезидентът и бившата дама напускат Белия дом и ще живеят във Флорида в още по-голям разкош

Мелания и Доналд Тръмп, вВъпреки тежкото поражение на изборите в САЩ, очакват с нетърпение новия живот, който ги очаква в слънчева Флорида. Милиардерът винаги е имал най-щастливите си мигове на това място, голям кръг от приятели и там се чувства като у дома си.

Когато Тръмп официално предаде титлата на новоизбрания президент на САЩ Джо Байдън, той ще трябва да се изнесе от Белия дом заедно със съпругата си Мелания и сина си Барън.

Зимния бял дом на милиардера във Флорида
Снимка: Ютюб

Чуждестранни медии съобщават, че известното семейство е решило да започне нов живот в южната част на страната, в слънчева и топла Флорида.

Според списание People Доналд, Мелания и синът им Барън ще се преместят в резиденцията си в Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида, а работата по вилата вече е започнала. Тази вила някога е принадлежала на успешната бизнес дама Marjorie Meriveder Post, а за нуждите на семейство Тръмп, вилата ще бъде допълнително разширена и преустроена.

Вилата на Мелания и Доналд отвътре
Снимки: Ютюб

Те искат да направят новия си дом по-топъл, по-модерен и по-удобен за живеене.“ „Мелания и Доналд отново имат отделни стаи“, каза добре информиран източник пред американското списание, добавяйки, че семейството няма да бъде в къщата през лятото, защото жегата във Флорида е непоносима по това време на годината. Именно затова имота носи името „Зимният бял дом”, предават от zenskimagazin.mk.

Тогава семейство Тръмп би могъло смени  вилата с някой  от другите много на брой  имоти в Америка“, каза чуждестранният източник.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.