Принц Хари е принуден да…

Гласувайте за статията

Няма да му е лесно

Принц Хари е бил принуден да направи изключително тежък избор.

Бившият иконом на принцеса Даяна, който е служил 21 години на кралското семейство – Пол Бърел редовно коментира събития от живота на роялите.

Хари

Няма да му е лесно

В последно време той бива считан за експерт по кралските въпроси. Той хвърля светлина по много детайли от отношенията на британското семейство. Сега Бърел е решил да разкрие нещо шокиращо, което е направила Елизабет Втора.

По думите на експерта тя е поставила ултиматум на Хари, а скоро той ще се наложи да живее с последствията от избора си.
Всъщност Пол не крие, че се възхищава от постъпката на кралицата към внука й и съпругата му Меган Маркъл. Според него тя е поставила ултиматум на принца, защото той предпочита жена си пред кралските задължения и тези към останалите членове на семейството си.

Хари може да загуби не само пари, но и нейната подкрепа

Бърел разкрива, че Нейно Величество лично е предупредила Хари, че ако той се откаже от кралските си задължения, ще загуби не само пари, но и нейната подкрепа.

„Хари пита баба си дали може да печели пари, докато живее отделно от кралското семейство. Той искаше да запази военните си звания, униформи и марка. Но отговорът на кралицата бе мъдър – не може да си напуснал семейството с единия крак, но да останеш с него в другия“, казва Бърел.

По думите му това поставило труден избор пред Хари.
Той ни най-малко обаче не осъжда Елизабет Втора. Напротив. Вярва, че тя е постъпила правилно и мъдро и въпреки всичко е поканила Хари да остане при семейството и роднините си, както и при народът, който много го обича. Принцът обаче е отхвърлил това предложение.

Все пак той е решил да избере със сърцето, а не с главата си и да тръгне след жената, която обича. Можем ли да го виним за това, пита експертът, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар