Ето го семейството на топ астроложката Алена, което тя така упорито крие (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Все още не се вижда в ролята на баба

Топ астроложката Светлана Тилкова, по-известна като Алена, е сред най-обичаните тв звезди у нас. Тя обаче умело крие най-близките си хора от любопитството на зрителите.

Телевизионната царица на хороскопите всъщност е щастливо омъжена повече от 35 години. Нейната половинка в живота – Андрей, ѝ е опора не само в личен план, но и в професията. Той ежедневно ѝ помага с работните задачи и се грижи да ѝ бъде по-леко.

Алена

Все още не се вижда в ролята на баба

Алена не крие, че съпругът ѝ е по-млад от нея. Романтичната им история започва на 6 ноември през далечната 1980 г. Тогава пътищата им се събират в кафенето на Минно-геоложкия институт в София.

По онова време, тя е преподавателка там, а Андрей е студент в първи курс. В една от почивките другарката Аркова, както била моминската ѝ фамилия, изтичала до кафетерията да си купи сандвич и кафе. Опашката обаче била километрична.

Тогава случайно погледът ѝ се спрял на Андрей и тя го помолила да ѝ купи кафе, защото бързала. Той едва изтраял да приключи занятията и я причакал пред аудиторията с романтична покана. Не разчитал да приеме, но Светлана му отвърнала с думите „Да вървим“.

Така вече повече от 35 лета двамата вървят ръка за ръка заедно. Алена не крие, че двамата са имали и изпитания във връзката си. Заради злонамерени хора навремето се стигнало до раздяла.

Двойката изживяла поотделно нещастието си

„Изживяхме поотделно своето нещастие с по един неудачен брак, научихме си уроците и се срещнахме отново. По волята на случая на същата дата, на която се бяхме разделили – на 6 март“, разказва Алена. Тя е изчислила, че двамата с Андрей са сродни души и са били в 15 прераждания заедно. Сега изживявали 16-ото.

По образование съпругът ѝ е инженер. Необходимо му е било време да „повярва“ в дарбата на жена си. Сега обаче горял в занаята заедно с нея. Самата Алена е завършила Немската гимназия в София и Международни икономически отношения в УНСС.
През 1977 г. при пътуване до Индия се запалила по астрологията. В периода между 1980 и 1993 г. прекарвала по един месец в Тибет.

Алена

Алена със сина си

Именно там получила духовното си име Алена. Най-тежкият ѝ момент е загубата на първото ѝ дете през 1983 г. Тя преодолява трудно случилото се, с помощта на баба Ванга, която посещава в продължение на 6 месеца. Две години по-късно с Андрей стават родители на син Мартин.
Днес той е голямата им гордост, но за разлика от своята майка никак не обича публичността.

Алена признава, че с нейната половинка не са загубили любовта, уважението и романтиката по пътя на дългия брак. Имали си задължителни ритуали, които изпълнявали. Всяка вечер си отделяли 2-3 часа, в които си разговаряли насаме. Годишнината от своята сватба пък задължително празнували на вечеря в ресторант. Андрей винаги я изненадвал с изящни букети с цветя. В свободното си от ангажименти време тя и мъжът ѝ обичат да пътуват. Харесват еднакво и морето, и планината. Обиколили са почти целия свят. Чувстват се млади и астроложката все още не е споделяла дали се вижда в ролята на баба, пише retro.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар